Ready to go!

Na een maandenlange voorbereiding is het morgen eindelijk zover: mijn avontuur naar Ghana gaat beginnen! In Ghana ga ik drie maanden vrijwilligerswerk in een weeshuis doen, waarbij ik verblijf in een gastgezin. Ook ga ik 2 weken in een compound (een traditioneel dorp) wonen.

Morgen zal ik om 15:05 naar Accra vliegen, samen met 2 andere vrijwilligers van Vrijwillig Wereldwijd. In Accra blijven we overnachten, waarna we de volgende dag 12 uur in een bus zullen doorbrengen op weg naar onze plek van bestemming: Tamale!
Ik heb er suuuuuper zin in, al vind ik het ook behoorlijk spannend!

Voor deze reis ben ik begonnen met geld inzamelen, door middel van een emballagebonnen actie bij de AH in Nijmegen en de Jumbo in Klazienaveen. Daarmee heb ik 250 euro opgehaald! In november mag de actie in de AH nog een maand lopen, dus ik hoop zo nog meer geld op te halen! In Ghana ga ik kijken waar ik het geld aan kan besteden, misschien om een kind te steunen om naar school te gaan, misschien kan ik wat doen voor het weeshuis, of voor scholen! Het geld gaat in ieder geval goed terecht komen!
Met de eerste 8 euro heb ik bij de action wat spullen gekocht: oa. potloden, stickers, kleurboeken en bellenblaas.
Als jullie ook een bijdrage willen leveren, zou dat heeeeeul tof zijn. Je zou dan geld kunnen overmaken op rekeningnummer 8545846, ter name van M. de Jonge, onder vermelding van Bijdrage Ghana.

Nou, ik ga nu nog even van mijn laatste avond in het vertrouwde Emmen genieten, jullie horen van me als ik mijn eerste avonturen in Ghana heb beleefd!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.