WorldSupporter Magazine of Madeliefbuijs

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Het reizen is me van jongs af aan meegegeven. Op vakantie van Frankrijk, Griekenland, Spanje naar Kroatië. Altijd op zoek naar avontuur.
Op mijn twaalf, veertien en zestienjarige leeftijd ging ik naar Oeganda, om ontwikkelingswerk te doen, om nieuwe ervaringen op te doen, mijn horizon te verbreden door kennis te maken met een ander andere cultuur en natuur. Sindsdien heb ik altijd gedroomd van het maken van verre reizen. Twee jaar geleden heeft me dat met vriendinnen in Thailand gebracht, een jaar geleden voor mijn masterscriptie in Australië, een maand geleden voor familie op Sint Maarten en over een week zal ik voor een maand vertrekken naar de Filippijnen om vrijwilligerswerk te doen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, de ene kans en ervaring volgt op de ander, daarvoor ben ik enorm dankbaar!
Experience & Leisure: 
International Documentary Film Festival Amsterdam. Eens per jaar vindt de IDFA plaats. Gedurende deze periode worden documentaires laten zien op verschillende locaties in Amsterdam.
Deze docu’s hebben thema’s als ontwikkelingslanden, duurzaamheid, internationale samenwerking, cultuur en natuur. Het is een leuke en informatieve manier waarbij bekende en onbekende fenomenen in de wereld aan het licht worden gebracht.
Learn & Develop: 
2003 – 2006: lid van de klankbordgroep van het EHL. Maandelijks overlegden we over kleine en grote problemen die zich op onze school voordeden.
Daarvoor gingen we regelmatig in gesprek met leerlingen en docenten. Het heeft mij geleerd me objectief op te stellen en een bemiddelende rol te nemen.
Help & Change: 
- Tussen 2000 en 2004 ben ik drie keer naar Oeganda geweest.
Een vriendin van onze familie woont daar en is daar al meer dan 30 jaar geleden als kinderpsycholoog heen verhuist om projecten op te richten voor straatkinderen (Child Restoration Outreach). Ik heb daar allerlei activiteiten met de kinderen ondernomen. Bijvoorbeeld het organiseren van een middag schminken, tekenen, reken wedstrijden en een hockeytoernooi. Het project CRO en het gehele land ligt me aan het hart omdat het me zoveel rijker heeft gemaakt aan levenservaring en mooie herinneringen. In 2004 heb ik op mijn middelbare school geld ingezameld om producten te kopen en mee te nemen die door CRO werden gewenst.
Work & Initiate: 
Vanaf mijn veertiende jaar werk ik in de horeca.
Het heeft me kennis laten maken met internationale keukens en culturen omdat ik heb gewerkt in een Chinees, Turks en Australisch restaurant met eigenaren en werknemers van allerlei nationaliteiten. Daarnaast komen gasten uit allerlei delen van de wereld waar ik altijd graag een praatje mee maak en wegwijs maak in mijn stad.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters