Image
WorldSupporter profile of Leanne
Image
Travel & Move: 
Sri Lanka is mijn indrukwekkendste reis waar ik een hele mooie andere cultuur heb leren kennen! Ik zag voor het eerst echte armoede, waar geluk en verdriet zo dicht naast elkaar lag.
Ik heb ook veel mooie dingen gezien die ik nooit zal vergeten. Mijn meest succesvolle wereldbijdrage was zeker mijn reis naar Uganda. Waar ik zo hard heb gewerkt als ik maar kan op mijn steentje bij te dragen! Ik zou zo graag terug willen ben het zeker van plan.
Experience & Leisure: 
Mijn favoriete film is Slumdog Millionaire ik vond het een erg heftige film maar het heeft veel indruk op me gemaakt en zette me echt aan het denken.
Een aanrader voor iedereen die de film nog niet gezien heeft! Het geeft een goed beeld hoe de wereld in sommige gebieden op aarde in elkaar zitten.
Learn & Develop: 
Ik heb op school 24 gevast waarmee ik 365 euro heb opgehaald voor het goede doel. ik heb met elf vrienden van mij een benefit diner op school georganiseerd waarmee wij 222 euro hebben opgehaald.
Al dit geld ging naar stichting Edukans. Tevens heb ik de groot aantal kinderpostzegels verkocht en meer dan 600 flessen verzamelt. Elk jaar deed ik mee met de vastenactie.
Help & Change: 
Ik loop elk jaar collecte samen met men moeder voor Amnesty International en het KWF kanker bestrijding en dit doe ik al vanaf me 6de.
Ik heb op koninginnedag kinderen geschminkt en de levende fruit machine gedaan! Dit deed ik voor CFCF(Kijk op whttp://www.cfcf.nl/Acties.html) Ik help ook elk jaar met de kindervakantieweek waar 1300 kinderen aan mee doen. Ook schmink ik samen met mijn vriendinnen op Hoog Catharijne en de speeltuin, hiermee halen we geld op om onze reis mee te financieren.
Work & Initiate: 
Ik ben nog te jong voor een vaste baan , Ik heb wel als bij baantje bij de blokker gewerkt. Ik pas vaak op, een groot deel van mijn verdiende geld gaat in de pot voor mijn expeditie naar Uganda.
My Latest Activity
Uganda 2014!!!

Onze reis naar Uganda begon om 12 juli 2014, het was een reis om nooit te vergeten. Hieronder een samenvatting van dit ongelovelijke avontuur Na een lange reis kwamen we aan in Kampala, we kwamen midden in de nacht aan dus gingen snel naar bed in een stay okey. De volgende dag vertrokken we meteen n...

Kindervakantieweek

Afgelopen zomer hebben we met een geweldig team een hele leuke fladder week neergezet voor meer dan honderd kinderen. Dit jaar was het thema was het de snoepjesfabriek. Alles wat je ziet zoals decor hebben we zelf gemaatk! Ik heb nu al zin in volgend jaar!

Nieuwe kleren of geld doneren?

Nieuwe kleren of geld doneren? Afgelopen zaterdag ging ik samen met een vriendin shoppen in Utrecht. Ik zag veel leuke nieuwe hebbendingetjes en natuurlijkk super leuke kleren voor de zomer. Eigenlijk stond ik op het punt al deze spulletjes in met tas te stoppen en aftereken bij de kassa tot ik me a...

Serious request!

Ik ben hier dit jaar zelfs twee keer heen gegaan zo leuk was het!!

Film van mijn reis!!!
  • Dit is een film die mijn reis globaal weergeeft! Je ziet welke projecten we geholpen hebben  en wat we nog meer voor spannend megemaakt hebben!
Intervieuw met Partricia( Ugandees leeftijdgenotje)

Tijdens het eerste project Pelido raakten we aan de praat met een meisje genaamd Patricia. We vroegen of we haar mochten interviewen, dat vond ze goed! We vertelden dat we haar ketting erg mooi vonden,  ze gaf hem meteen aan ons! Dat zijn we in Nederland niet gewend, we zeiden dat ze e ketting ...

Fladderen ( kindervakantiefestijn)

Het Kindervakantiefestijn of Fladderen is een zelfstandig draaiende organisatie Stichting Fladderen Houten genaamd. Het kindervakantiefestijn heeft tot doel het organiseren van een festijn voor alle kinderen van 4 t/m 14 jaar in de gemeente Houten. Dit vindt altijd plaats op de dinsdag, woensdag en ...