Image
WorldSupporter profile of Julika
Image
Travel & Move: 
-
Experience & Leisure: 
-
Learn & Develop: 
Ik heb een bachelor Communicatiemanagement (specialisatie Brandcommunicatie) aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Hierna besloot ik een nieuwe studie te gaan doen, namelijk psychologie.
Eest heb ik mijn propedeuse psychologie aan de Universiteit Leiden gehaald, waarna ik ben doorgestroomd naar de premaster psychologie. Momenteel doe ik de master Health and Medical Psychology.
Help & Change: 
Met mijn Joho World Supporter pagina wil ik medestudenten helpen. Laat dus vooral weten waar jij tegenaan loopt of als je vragen hebt!
Work & Initiate: 
.
My Latest Activity
Image

Op zoek naar oude hoorcollege aantekeningen van het van Cognitieve Psychologie? Check ze hier! Ze komen redelijk goed overeen met de huidige hoorcolleges (2017-2018): super chill!

Image

In het begin van elk hoofdstuk van het boek voor Bio- & Neuropsychologie staan vragen. Probeer deze te beantwoorden! Ze omvatten de belangrijkste onderdelen uit elk hoofdstuk en helpen je om door het boek heen te komen. Je kan de vragen natuurlijk ook naast je Joho samenvatting leggen ...

Image

Aan het begin van elke werkgroep van het vak Psychologie en Wetenschap wordt een opdracht gegeven die je direct dient te maken. Deze opdracht telt mee met jouw werkgroepcijfer en kan je voorbereiden door de bijbehorende stof te lezen, naar het hoorcollege te gaan én naar mijn tentam...

Image

Hieronder staat per boek de tentamenstof van P&W: What is this thing called science? (Chalmers): Introduction, Hoofdstuk 1, 2, en 4 t/m 11. Critical thinking (Moore &Parker): Hoofdstuk 1, 3 t/m 11.   Let op! Hieronder staan de onderdelen uit het boek van Chalmers, die NIET tot de t...

Image

Op zoek naar recente aantekeningen van Psychologie en Wetenschap? Check dan hier de collegeaantekeningen van Christy-Anne en van Nancy Pronk!

Latest Activity of My Favorites