Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Wat ik erg leuk vond om te doen, was het doneren van mijn kleding en tekenspullen die ik had meegenomen naar Marokko toen ik daar werkte. Gaf me een erg goed gevoel.
Experience & Leisure: 
Ik doe zoveel mogelijk lopend of op de fiets.
Minimaal 1 keer in de week probeer ik iets vegetarisch te koken, daar ik ten eerste heel erg van koken houd en ten tweede geloof dat als iedereen minimaal 1 keer per week iets vegetarisch zou eten, dit veel uitsterven zou kunnen verminderen. Daarnaast zou het alleen al goed zijn vanuit een gevoel van bewust- worden.
Learn & Develop: 
Ik schrijf heel graag en op mijn elfde levensjaar heb ik in groep 8 een spreekbeurt mogen houden over wat toen nog Foster Parents Plan was. Ik had hier een 10 voor.
Help & Change: 
Ongeveer 3,5 week was ik in Marokko om vrijwilligerswerk te doen via IBO Nederland. Dit was in 2011.
Ik heb me hier met een groepje meiden bezig gehouden met het aanleggen van waterbassins voor het regenwater. Daarnaast trokken we op met de kinderen en hielpen hen met huiswerk, zoals het leren van franse woordjes en rekensommen. De laatste tijd houd ik mij vooral bezig met meehelpen in een winkel van Stichting Terre des Hommes en heb ik Stichting Orange Babies geholpen met het maken van afbeeldingen, die zij kunnen gebruiken in presentaties of infopakketten. Daarnaast post ik ook wekelijks berichten over de projecten van Orange Babies op facebook. Soms ook van Terre des Hommes. Als het even meezit, kan ik bij Terre des Hommes gaan helpen op het PR-gebied Ook heb ik onlangs een artikel geschreven over mijn vrijwilligerswerk in Marokko voor IBO Nederland.
Work & Initiate: 
Megeholpen bij Orange Babies, het maken van infographics. Een artikel geschreven voor IBO Nederland over vrijwilligerswerk, om jongeren te stimuleren.
Meehelpen in een winkel van Terre des Hommes en vrijwilligerswerk ( 3,5 week) in Marokko.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content