Image
WorldSupporter profile of FleurSchram
Image
Travel & Move: 
In de zomer van 2014 ben ik naar Brazilië geweest met de organisatie Worldmapping van 14 tot 28 juli.
Tijdens deze reis heb ik projecten bezocht van stichting IBISS en heb bij dezelfde projecten geholpen. In mei 2015 ben ik op onderwijsexpeditie geweest met de organisatie Edukans. Van 2 tot 16 mei 2015 heb ik toen samen met een PABO student uit Malawi voor de klas gestaan en lessen verzorgt.
Experience & Leisure: 
Al van jongs af aan ben ik lid van wereldnatuurfonds (WNF).
Learn & Develop: 
In mei 2015 ben ik voor mijn maatschappelijke stage naar Malawi geweest om daar samen met een PABO student uit Malawi twee weken lang samen les te geven.
Voor mijn schoolgebondenleertaak heb ik in mijn stageklas (groep vier op De Einsteinschool in Sloten) het project schoenmaatjes uitgevoerd. De klas (16 leerlingen) heeft in groepen drie schoenendozen versierd en gevuld met spulletjes voor kinderen in Malawi.
Help & Change: 
Op 2 juni 2014 heb ik mijn haar afgeknipt voor stichting Haarwens.
Elke woensdagochtend help ik in het dierenasiel (DOA: dierenopvang Amsterdam) en maak ik op de kattenafdeling één of meerdere kennels schoon.
Work & Initiate: 
Ik heb gewerkt bij de HEMA. HEMA doet aan fair trade door middel van het verkopen van spullen uit ontwikkelingslanden (return to sender).
Ook heb ik via HEMA heel veel dopjes kunnen sparen, met toestemming van mijn werk (als ik ging afwassen draaide ik de dopjes van de smoothies en juices af) kon ik heel veel verzamelen voor een blinde mevrouw die door middel van de dopjes voor een blinde geleide hond kon sparen.
My Latest Activity