WorldSupporter Magazine of Fleur van Beek

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben in 2010 naar Curaçao geweest met mijn ouders en zusje, hier zijn we o.a. naar het slavenmuseum geweest en de armere wijken maakte heel erg veel indruk op me.
Ook heb ik binnen Europa verschillende uitwisselingen gehad, zo heb ik bijvoorbeeld een week bij een Frans meisje en een Duits, Kurdisch meisje geslapen. De verschillen met deze culturen en mijn eigen nederlandse cultuur vond ik er interessant. Ook ben ik in de zomervakantie van 2014 met Worldmapping naar Uganda geweest. Hier heb ik onder anderen geholpen aan het bouwen van oventjes, een watertank en een huis.
Experience & Leisure: 
Films als 12 years a slave en the last king of Scotland hebben erg veel indruk op me gemaakt.
Learn & Develop: 
Op de basisschool heb ik mijn spreekbeurt over Unicef gehouden en mijn werkstuk over Kenia en ontwikkelingswerk.
Ook heb ik toen tijdschriften gemaakt en verkocht voor het goede doel (hier heb ik ongeveer €500,- mee opgehaald)en over de acties die op school werden georganiseerd was ik altijd heel enthousiast en haalde ik zoveel mogelijk geld op. Op de middelbare school heb ik meegedaan aan een 24-uurs actie waarmee ik geld op heb gehaald voor Edukans. Ook heb ik in de 5e een benefietconcert georganiseerd op school, voor Uganda. Ook heb ik op een ROC in Zwolle en een basisschool in Hall verteld over Uganda.
Help & Change: 
Ik heb in groep 7/8 tijdschriften gemaakt en verkocht voor Okero, een klein goed doel in Kenia. Verder heb ik in de zomervakantie van 2014 vrijwilligerswerk gedaan in Uganda met worldmapping.
Ook geef ik soms geld aan verschillende goede doelen, zoals unicef, serious request en het kinderziekenhuisje van Kim.
Work & Initiate: 
Ik had een baantje als hulp in de bediening in een wereldrestaurant (orange). Ook heb ik verschillende oppasadresjes met hele leuke kinderen.
Ik probeer ze dingen bij te brengen over bijvoorbeeld de wereld, Uganda, en ontwikkelingslanden. Verder heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan, zoals helpen bij schaatsen voor water van Plan Nederland, dansen met geestelijk beperkten en ook 2 weken in Uganda geholpen bij verschillende projecten.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content