WorldSupporter profile of Eline Schreurs
Image
Travel & Move: 
Ik ben voor studie naar Litouwen gegaan, en daar heb ik veel mensen van veel verschillende landen culturen leren kennen, ondanks dat ik (binnen Europa) wel veel had gereisd, waren dit voornamelijk ten
behoeve van relax vakanties. Een van de beste vrienden die ik daar had (en waarmee ik nog steeds contact heb) vertelde me dat in zijn thuisland, Roemenië, er nog steeds dorpen zijn waar ze standaard geen elektriciteit hebben. Er zijn periodes geweest waar hij letterlijk geen geld heeft gehad om eten te kopen. Dit heeft me overigens de Nederlandse economie wel wat meer leren waarderen.
Experience & Leisure: 
Een film die ik erg aanraad is Tusen Ganger God Natt (A thousand times good night), van Erik Poppe met Juliette Binoche, over een oorlogsfotografe in Afghanistan.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school heb ik een kleine sponsorloop georganiseerd waarvan de opbrengst naar Dance4Life ging, wat probeert HIV/AIDS tegen te houden, hierbij hebben we een kleine 100 euro opgehaald,
Help & Change: 
Als beginnend vrijwilliger heb ik nog vrijwel niets gedaan aan vrijwilligerswerk, maar in augustus ga ik met een organisatie mee naar Vietnam om daar vrijwilligerswerk te gaan doen.
Verder doneer ik aan het Rode Kruis (tijdens de 3FM actie) en natuurlijk koop ik fairtrade producten als thee, chocolade en koffiebonen.
Work & Initiate: 
Qua werk heb ik eerlijk nog zeer weinig ervaring in de wereldbijdrage.
My Latest Activity