WorldSupporter Magazine of charlottep
Image
Travel & Move: 
Mijn meest bijzondere reiservaring was tijdens de reis naar Kenia (2008) toen gingen we op safari en brachten we ook een dagje door met de Masai Mara en toen besefte ik me dat je ook zoveel kan hebben
als je weinig bezit. Dat je helemaal niet zo materialistisch ingesteld moet zijn als wij europeanen. Het primitieve leven trok mij altijd al heel erg maar sindsdien helemaal.
Experience & Leisure: 
-
Learn & Develop: 
Op de basisschool zijn we naar een park geweest waar mensen leefde alsof ze nog in de oertijd leefde, we konden daar allerlei dingen zelf uitproberen zoals brood maken, varen met een kano, ze lieten z
ien hoe ze vuur konden maken en ik vond dit allemaal heel erg bijzonder. Het sprak mij echt aan dat je met zo weinig ook tevreden kon zijn. Later op de middelbare school hadden we in de eerste en tweede klas een project genaamd BINK waar je een aantal uur per jaar vrijwilligerswerk moest doen. Ik heb onder andere geholpen in een verzorgingstehuis waar ik later ook nog ben gaan werken.
Help & Change: 
Ik ga nu vanaf februari 2 maanden werken in een dagopvang voor verstandelijk gehandicapte in Bhaktapur. Verder koop ik bijna al mijn producten biologisch en ben ik vegetariër.
Work & Initiate: 
Mijn meest bijzondere werkervaring is werken in een verpleeghuis/verzorgingstehuis, ik besefte hierdoor hoe fijn het is om iets voor iemand te kunnen betekenen die zelf niet alles kan.
Je kan op deze manier zorgen dat deze mensen ook een leuke dag hebben. Door mijn werk in het verpleeghuis heb ik ingezien dat ik graag iets voor mensen die hulp nodig hebben wil betekenen en mijn studie rechten dus niet gaat brengen wat ik graag zou willen doen. Vooral omdat ik wat directer de mensen wil kunnen helpen en dus iets praktischer. Ik heb daarom besloten om Maatschappelijk werk en dienstverlening of Sociaal Pedagogisch Hulpverlening te gaan studeren.
My Latest Activity
Ik heb een stukje geschreven over mijn vrijwilligerswerk in...

Ik heb een stukje geschreven over mijn vrijwilligerswerk in Nepal voor de site van vrijwillig wereldwijd! zo hoop ik meer mensen te motiveren vrijwilligerswerk te gaan doen (in Nepal), door middel van mijn enthousiasme hoop ik mensen te stimuleren.