WorldSupporter Magazine of Annebel87

Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
- Banku gegeten in een Afrikaans dorpje i.p.v. alleen het eten van het resort.
Experience & Leisure: 
- Laatst uit eten geweest bij studenten restaurant 'Skek' in Amsterdam, die staan voor duurzame producten in samenwerking met YFM, Youth Food Movement (een onderdeel van Slow Food) . - Op h
et festival Mysteryland in 2010 een armbandje gekocht waarvan de opbrengst naar het goede doel ging. - Bezoek aan concert Plan Nederland, entreegeld voor goede doel - Foto laten maken voor €1,- bij concert Plan Nederland, geld voor goede doel - Bij het Sinterklaas winkelen vandaag een kerstbal uit Bangladesh van de Wereldwinkel gekocht.
Learn & Develop: 
- Via school (MBO Regio college, Zaandam) heb ik mij aangesloten bij een hostess team waarbij ik 2 jaar met kerst meegeholpen heb aan de kerst brunch, bij een bejaardentehuis. - Ik heb mij vorig jaa
r aangemeld om 'Buddy' te zijn voor een internationale student (via school Inholland Diemen). Een spaans meisje heb ik opgehaald van Schiphol en haar wegwijs gemaakt rondom Amsterdam en school. - De minor 'Global Perspectives and Cultural Perspectives' gekozen. Hierbij heb ik samen met mijn projectgroep een onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om toerisme te starten in het gebied waar wij verblijven. Ons eind conclusie was dat het gebied er nog niet klaar voor waar kwa leef omstandigheden van de bevolking, en wanneer dat verbetert wordt er duurzaam toerisme geadviseerd waarbij de natuur en bevolking profiteert van toerisme. - Een project op school (MBO Regio College, Zaandam), heb ik mijn project groep een rommelmarkt in een bejaardentehuis georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in Brazilië.
Help & Change: 
- Voedselbank aktie samen met een vriendin. Wij hebben 25 x €5,- per persoon opgehaald. De boodschappen hebben we zelf gedaan bij de Aldi en dit naar de Voedselbank gebracht.Ze waren er erg blij mee.
Deze aktie hebben we rond de kerstperiode gedaan zodat de gezinnen wat extra's hebben met de feestdagen. - Oude kleren in de zak die naar Oost-Europa gaat voor de armere gezinnen. - Geld geven aan collectanten - Deel van mijn kerstpakket aan het goede doel gegeven, dit was aan Unicef.
Work & Initiate: 
- Papier bak onder de receptie gezet om papier van ander afval te scheiden. - 's Avonds doe ik alle dag verlichting uit in het hotel.
Nacht verlichting aan. - De verwarming in de hotelkamers staan aan. Wanneer er een gast geboekt heeft, word de verwarming aan gezet. - De PV heeft collega's van een medewerker met een kindje dat een spierziekte heeft, uitgenodigd voor eens dans evenement waarbij zoveel mogelijk geld word opgehaald om het leven van dit gezin makkelijker te maken. - Op mijn werk zijn diverse Hongaarse meiden werkzaam, daar oefen ik af en toe hun Nederlands mee.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters