Photo
Title: Update
Update

Update

Media of BrittBartholomeus
Content categories
Check all content related to:
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Related content or attachment:
Update

Update

Image

Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar nog steeds ben ik druk bezig met Uganda. Hier een update over de afgelopen maanden.

 

Op school gaan ze dit jaar weer op expeditie. Er worden een heleboel acties gehouden voor allerlei projecten daar. Ze ging al het geld van de kerstmarkt dit jaar naar FOHO, een project voor straatkinderen. Samen met Milou zijn we aan aantal klassen rondgegaan om te vertellen wat het goede doel voor afgelopen jaar inhield. Met foto's en onze eigen ervaringen hebben we geprobeerd de klassen enthousiast te maken. Op de kerstmarkt heb ik zelf ook armbandjes en allerlei andere dingen gekocht zodat ik ook bij kon dragen aan de bouw van het hostel voor de straatkinderen.

 

Ook ben ik samen met Milou al het hele jaar druk aan het werken aan ons profielwerkstuk. Wij doen dat over voorlichting over aids en hiv aan kinderen tussen de acht en twaalf jaar. We onderzoeken wat de beste manier is. Om dit te weten te komen hebben we veel contact gehad met een aantal Ugandesen die we nog kennen van onze reis. We zijn al trots op het resultaat wat we tot nu toe geboekt hebben. We zijn erachter dat het opvoeren van toneelstukjes samen met de Ugandese bevolking de beste manier is om de mensen iets te leren over grote problemen zoals hiv en aids. We hopen dat we hier verder nog iets mee kunnen gaan doen. Misschien kunnen we het via worlmapping of be more uitvoeren in Uganda.

 

Op 2 december hebben we nog een keer in de krant gestaan, het ED. Dit was ons voor de reis ook al gelukt en het leek ons wel leuk om nu ook nog een keer te vertellen hoe het was geweest. We hebben hier veel positieve reacties op gekregen en dat was erg leuk!

More contributions of WorldSupporter author: BrittBartholomeus
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1052
Check all content related to: