Gedoneerd speel en leer materiaal uit Nederland

Education Category: General, Games
Ages: 0-4

Dit speel en leermateriaal bevat vooral; verf, papier, blokken, matten, actiefiguren, afgedankte barbiepoppen, oud Mac Donald speelgoed, scharen, potloden, pennen, knuffels, ander speel en leer materiaal; ‘zie foto’ en etc.

Toen ik de Casa São Francisco Crèche bezocht in Brazilië zag ik vooral veel speel en leer materiaal dat leek op speelgoed uit Nederland. Anne van Buuren vertelde mij dat er een kantoor van stichting IBISS in Nederland is gevestigd dat zo nu en dan donaties krijgt opgestuurd voor projecten als deze. De kinderen op deze crèche leren dus vooral van tweedehands speel en leer materiaal uit Nederland. Dit speel en leermateriaal bevat vooral; verf, papier, blokken, matten, actiefiguren, afgedankte barbiepoppen, oud Mac Donald speelgoed, scharen, potloden, pennen, knuffels, ander speel en leer materiaal; ‘zie foto’ en etc.

Nanko van Buuren heeft samen met zijn vrouw Anne stichting IBISS opgezet, een invloedrijke organisatie die tal van projecten uitvoert in de favela’s en daarvoor nauwe contacten onderhoudt met de drugsbendes. Een van de projecten van stichting IBISS is Casa São Francisco.

Lees mijn blog; Brazilië dag 4 – donderdag 17 juli 2014 voor meer informatie over de Casa São Francisco Crèche.

Follow the author: FleurSchram
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]