Stand van zaken

#19daysleft.. Hoe geweldig klinkt dat!!

Daarnaast maakt het me ook drukker.. Dit moet nog gebeuren, daar moet ik nog achter aan en oja: dat moet ook nog geregeld worden! Maar dat neemt de pret niet weg, zelfs de voorbereidingen voelen al fantastisch. Over twee weken (vrijdag 11 juli) wordt er een avond gereserveerd in een café, waarbij een bepaalde opbrengst naar een project in Vietnam zal gaan (project Charity Class). De kinderen die naar de Charity Class gaan leven in sloppenwijken, in boten of huizen van de mensen waar zij voor werken. Deze kinderen hebben dus gewooonweg geen geld om naar school te gaan. Hier is het project 'Charity Class' voor opgezet. De nonnen geven deze kinderen les. Hiernaast wordt er ook vor gezorgd dat de kinderen Engelse lessen krijgen. Er blijkt hard geld nodig te zijn voor het huren van deze klassenruimten, de docenten en het voedsel voor de kinderen. Mijn sponsorgeld zal dan ook naar dit project gaan. Dit vind ik geweldig! Ik hoop op een fantastische opbrengst!

Daarnaast ben ik vorige week vrijdag een dag naar Delft vertrokken, om op de basisschool waar mijn zus lesgeeft een aantal Engelse lessen te bekijken. Ik waardeer het enorm dat mensen mij helpen, op welke manier dan ook. Super dat deze school zo vrij is om mij  te laten kijken in de klassen. Ik heb bij de Engelse lessen van groep 2, 3, 4 en 5 gekeken. Heel interessant om de verschillende niveau's te kunnen ontdekken. Zo krijg ik meer een beeld van hoe ik de Engelse lessen kan voorbereiden en aanpakken. Aan het einde van de dag heb ik super veel kopiëtjes gekregen van leuke lesideeën!! Dankbaar ben ik naar huis vertrokken! Op naar de andere voorbereidingen... 

 

Follow the author: Erica van der Sluis
More contributions of WorldSupporter author: Erica van der Sluis
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]