Zwem-4-daagse
Date: 
18-08-2014 to 22-08-2014

De zwemvierdaagse wordt dit jaar gehouden van maandag18 t/m vrijdag 22 augustus. Het wordt in verschillende gemeente georganiseerd. Kijk op deze site om te kijken wat de dichtsbijzijnde zwem-4-daagse bij jou in de buurt is: http://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/
Ik doe mee in Veldhoven: Dit jaar gaan we speciaal sponsoren voor Stichting Semmy (www.stichtingsemmy.nl). Hiervoor kunt u kralen kopen bij de receptie van het Zwembad. Deze worden dan in de hal opgehangen, mede ter nagedachtenis aan Jasper de Weijert. Hij is vorig jaar overleden aan een tumor op de hersenstam. Stichting Semmy is een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar kinderkanker. Uiteraard kunt u zich ook laten sponsoren voor de banen die u zwemt. Dit kan via de inschrijfkaart van de zwem4daagse.

Eindhovens Dagblad: "Jasper stond eind juli op de voorpagina van het ED. Zelf had hij geen kans op genezing, daarom ging hij geld inzamelen voor de behandeling van zijn vriendje Faber, die eveneens ziek is."

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Ankederks1
Tip from Ankederks1
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
18-08-2014 to 22-08-2014
Statistics
31