WorldSupporter Magazine of yoeri van leeuwen

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Op vakantie in een grote stad geef ik altijd wel wat aan de zwervers die ik daar tegenkom. In Oostenrijk hebben we een paar keer bij lokale mensen bij een soort bed and breakfast overnacht.
We aten daar gewoon in de huiskamer, maar dat maakte mij niet uit. De eigenaresse moet toch ook iets doen voor de kost en ik ben blij dat we konden helpen door daar te overnachten.
Experience & Leisure: 
Ik koop regelmatig fairtrade producten. Laatst heb ik nog een beeldje in de wereldwinkel gekocht voor de verjaardag van mijn moeder.
Learn & Develop: 
Ik ga dit jaar met 20 leerlingen uit hetzelfde jaar en een paar begeleiders naar Uganda om daar kleinschalige projecten op te starten.
We gaan de lokale mensen helpen in verschillende projecten De organisatie Worldmapping regelt het en om mijn reis te financieren heb ik al ongeveer €1200 opgehaald. 1100 euro heb ik verdiend door kerststollen langs de deuren en bij mijn vaders werk te verkopen. Ik kon die kerststollen namelijk goedkoop inkopen bij mijn buurman, een bakker. De andere 100 euro heb ik van de rabobank als sponsoring gekregen.
Help & Change: 
Ik koop steeds vaker fairtrade producten en ik doe soms kleine dingen, maar ik heb nog nooit echt aan een groot project meegewerkt voor een succesvolle wereldbijdrage.
Dit jaar ga ik naar Uganda om daar kleinschalige projecten op te starten. Ik denk dat het een geweldige ervaring wordt en ik hoop mensen er echt mee te helpen.
Work & Initiate: 
Ik zit nog op de middelbare en ik heb geen bijbaantje.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters