Terug!!!

Ik ben weer terug uit Uganda!!! Het was echt een geweldige ervaring. Tijdens mijn reis heb ik een dagboek bijgehouden, ook al heb ik op het eind alleen maar steekwoorden op kunnen schrijven, omdat er zo veel te doen was. Op de site van Worldmapping, de onganisatie waarmee ik ben geweest, staat mijn hele verhaal. Aan het eind van dit bericht zal ik een link plaatsen naar die pagina.
Hier zal ik in het kort vertellen wat ik allemaal heb gedaan. Na de lange voorbereiding en het wachten op de reis, kon ik dan eindelijk gaan. De reis ging goed en de koffers waren allemaal goed aangekomen. De eerste dag bleef de groep bij elkaar, maar de tweede dag splitsten we in groepjes. Eerst ging mijn groepje helpen bij Cepo helpen een daarna gingen we naar kim. Na een week hadden we even rust aan lake Bunyoni, maar daarna gingen we verder naar Lwengo, waar we bij een school konden slapen en verschillende projecten konden bezoeken.
Na de reis ben ik echt blij dat ik het heb gedaan. Het was een ervaring om nooit te vergeten en ik zal er dus ook nog vaak aan terugdenken.

Waarschijnlijk ga ik nog een presentatie houden over wat ik allemaal heb meegemaakt in Uganda. Tot nu toe heb ik van veel familieleden al leuke reacties gehad :)

http://blog.worldmapping.nl/yoerivanleeuwen

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: yoeri van leeuwen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]