Basisschool en sleutelbeen

Hallo allemaal,

Ik heb slecht nieuws! Deze Zaterdag heb ik bij het voetballen mijn sleutelbeen gebroken. Ik was eerst bang dat ik hierdoor misschien niet mee zou kunnen naar Uganda. Gelukkig kan dat als het goed is wel. Ik kan dan alleen niet met alle activiteiten meedoen en ik kan bijvoorbeeld geen zware dingen dragen. Ik heb er tegen de tijd dat we gaan al twee weken hersteltijd op gehad, dus ik hoop dat het in die tijd zo veel mogelijk geneest.
Met het verkopen van kettingen en het ophalen van mobieltjes gaat het goed. De volgende weken zal ik alleen niet meer kettingen kunnen gaan verkopen.
Ik merk deze week dat iedereen die meegaat zich steeds meer begint voor te bereiden en dat doe ik dus ook.De meeste spullen die ik mee ga nemen liggen al in huis.

Follow the author: yoeri van leeuwen
More contributions of WorldSupporter author: yoeri van leeuwen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]