WorldSupporter Magazine of Nynke Bunskoeke

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In de zomer van 2013 ben ik drie weken naar Ghana geweest. Wat een onvergetelijke ervaring!
Van tevoren best spannend, in mijn eentje in een afgelegen dorp, als enige vrijwilliger op mijn project en in mijn gastgezin. In het begin was dit moeilijk,maar ik heb dit uiteindelijk als super leerzaam ervaren. Je bent helemaal op jezelf aangewezen en moet goed communiceren met je gastgezin en project. Ik denk nog vaak terug aan mijn reis. Wat heb ik eigenlijk allemaal gezien? 49 kinderen in twee hele kleine kamertjes, zonder matrasjes en soms gewoon geen eten.. Op het moment dat je daar bent besef je het niet helemaal, maar als je thuis bent kom je er pas achter wat je allemaal hebt gezien. Gelukkig heb ik met mijn ingezamelde geld wat kunnen betekenen voor het weeshuis!
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd knutsel ik dingen die ik één keer per jaar verkoop op een markt voor de stichting ISEE te Urk. De gehele opbrengst hiervan gaat naar Ethiopië en Eritrea.
Gedurende deze dag zijn er ook presentaties over de projecten. Het is geweldig om te zien waar het geld dat we hebben verdiend naar toe gaat!
Learn & Develop: 
Ik volg de hbo-opleiding tot Verpleegkundige in Zwolle.
Over mijn voorbereidingen voor mijn reis naar Ghana en het werk dat ik deed voor de stichting ISEE heb ik een presentatie gehouden voor mijn klasgenoten.
Help & Change: 
Op zondag 28 juli a.s. ben ik voor drie weken naar Ghana vertrokken. Wat een bijzondere reis..
Al een aantal jaar ben ik betrokken bij de stichting ISEE te Urk, waar ik geld ophaal voor Ethiopië en Eritrea. Na al die jaren betrokken zijn geweest bij deze organisatie, begon het bij mij zelf te kriebelen. Ik wilde graag zelf vrijwilligerswerk gaan doen. Nu is het eindelijk zo ver: via Travel Active zal ik in Ghana drie weken in een erg arm en hulpbehoevend weeshuis gaan werken in het Noorden van Ghana!
Work & Initiate: 
Toen ik net begon met het plannen van mijn reis naar Ghana, stond er een vrouw in de supermarkt kaartjes te verkopen voor een weeshuis in Afrika.
Haar enthousiasme inspireerde me en ik had een fijn gesprek over haar ervaringen en mijn toekomstige verwachtingen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters