2 months later..

Twee maanden terug uit Ghana. Ik zit weer in die dagelijkse routine van studeren, werken, rijles, ga zo maar door. Een buitenstaander zal niks aan me merken. Toch is er elke dag nog een momentje dat ik met mijn reis bezig ben. Even in mijn fotoboek kijken, een ervaring delen of de vliegprijzen checken om nog een keer te kunnen gaan. Vanaf vandaag is mijn studentenkamer helemaal compleet: mijn enorme canvasschilderij met een foto van de kinderen in het weeshuis is bezorgd. Ik heb er een plekje voor vrijgehouden, boven mijn bank. Mijn ogen kan ik er niet vanaf houden. Wat is 'ie mooi!! Het waren 'maar' 3 weken, maar de ervaring was er niet minder om. Wat een geweldige ervaring. Ik wil terug!

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Comments

Hi Nynke

wat een enthousiasme, heerlijk om te horen!

Maak een fotootje voor ons inderdaad, ben ook heel benieuwd naar je canvas!!

xxx

Blog of Nynke Bunskoeke

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private