2 months later..

Twee maanden terug uit Ghana. Ik zit weer in die dagelijkse routine van studeren, werken, rijles, ga zo maar door. Een buitenstaander zal niks aan me merken. Toch is er elke dag nog een momentje dat ik met mijn reis bezig ben. Even in mijn fotoboek kijken, een ervaring delen of de vliegprijzen checken om nog een keer te kunnen gaan. Vanaf vandaag is mijn studentenkamer helemaal compleet: mijn enorme canvasschilderij met een foto van de kinderen in het weeshuis is bezorgd. Ik heb er een plekje voor vrijgehouden, boven mijn bank. Mijn ogen kan ik er niet vanaf houden. Wat is 'ie mooi!! Het waren 'maar' 3 weken, maar de ervaring was er niet minder om. Wat een geweldige ervaring. Ik wil terug!

Follow the author: Nynke Bunskoeke
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

haha aww. Ja, dit blijft je

haha aww. Ja, dit blijft je de rest van je leven bij! Maak een foto van je schilderij, wil hem graag zien! ^_^

Hi Nynke

wat een enthousiasme, heerlijk om te horen!

Maak een fotootje voor ons inderdaad, ben ook heel benieuwd naar je canvas!!

xxx

Jij gaat zeker nog wel terug.

Jij gaat zeker nog wel terug...dat merkt iedereen al aan jou enthousiasme!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3