Groetjes uit Ghana!

Hoi allemaal!
Daar is ie dan.. Mn eerste blog uit Ghana! Ik heb een simkaart met een klein beetje internet erop, dus kan ik een blog plaatsen!

De introductiedagen zitten er al weer bijna op. Vanavond hebben we nog een Afrikaanse drum en dance voorstelling en dan begint morgen mijn busreis naar het Noorden. Ik ben er nog maar 2 dagen en heb nu al zoveel gezien en meegemaakt! Alles is anders, alles is zo mooi en bijzonder! Gister zijn we de introductiedagen gestart met informatie van Tina, onze 'bigblackmomma' van de Ghaneze vrijwilligersorganisatie. Zij heeft ons van alles verteld over gebruiken, hygiëne, do's en dont's en nog veel meer. Na de lunch hebben we een drum en dance workshop gedaan en zijn we naar het strand gereden. Overal zwaaien mensen naar ons en roepen 'welcome to Ghana!' 'how are you?'. Op het strand kwamen een paar lieve kindjes met ons spelen. Ik maakte een foto van ze en liet de foto aan ze zien, ze waren helemaal verwonderd en blij! Ze waren niet meer bij ons weg te slaan, zo lief! Alvast een beetje oefenen voor het weeshuis ;).

Vandaag zijn we de dag weer begonnen met informatie, dit keer van Gifty. Gifty gaat overal met ons mee naar toe, eet met ons en is erg zorgzaam. Na de informatie zijn we op weg gegaan naar de markt van Accra. Als je door de stad rijdt, lopen overal tussen de auto's door straatverkopers met goederen in een ton op hun hoofd, net een film! De markt was supervol en druk, iedereen wil zn spulletjes graag verkopen. ik heb al goed kunnen oefenen in nee zeggen haha!

Morgen is het dan echt zover, samen met een gezin dat ook naar het Noorden gaat, zal ik om 12;00 u met de bus vertrekken! Donderdag ochtend rond 6 uur zullen we daar aankomen. Op mijn project ben ik alleen, maar in de weekenden kan ik wel mee op uitjes met het gezin. Dan kan t echte werk beginnen! Ik heb er erg veel zin in!
Tot snel en good 'anadwo' (avond)!

Liefs!!

Contributions, Comments & Kudos

Leuke blog! Ik hoop snel meer

Leuke blog! Ik hoop snel meer te lezen!

Door zo'n markt straat te

Door zo'n markt straat te lopen lijkt me wel lastig hoor. Als zoveel mensen dingen aan je proberen te verkopen. Wel grappig :P

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nynke Bunskoeke
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 2
Selected Categories