Alweer een halfjaar terug..

Ik ben inmiddels alweer een half jaar thuis van een onvergetelijke ervaring in Ghana. Een half jaar klinkt lang, er is ondertussen alweer veel veranderd en gebeurd. Toch blijft Ghana in mijn hoofd zitten. Er is geen dag dat ik niet terugdenk aan het weeshuis. Hoe zou het nu zijn met de kinderen? Wat zouden ze nu doen? Hebben ze wel te eten? Dat laatste blijft steeds door mijn hoofd spoken. Het weeshuis is afhankelijk van donaties van vrijwilligers. Als er geen vrijwilliger is, hebben de kinderen geen eten. Helaas is het niet mogelijk een envelopje met geld op de post te doen, of het eten dat wij hier dagelijks met z'n alles weggooien naar Ghana te brengen.

Door Ghana ben ik echt een ander persoon geworden. Ik ben zelfstandiger en kan me minder druk maken om kleine problemen. Ghana zal iets zijn wat altijd in mijn gedachten zal blijven. Op dit moment ben ik bezig in een selectieprocedure om via mijn opleiding (Verpleegkunde) in een ziekenhuis in Afrika te gaan werken. Wat wil ik graag terug.. Dat echte 'Afrika-gevoel' weer voelen en echt iets voor anderen kunnen betekenen.

Een half jaar.. wat vliegt de tijd! Ghana, voor altijd in mijn hart.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nynke Bunskoeke
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.