Image
WorldSupporter profile of KrisSchweren
Image
Travel & Move: 
Toen ik jong was ben ik een keer naar Sri Lanka geweest. Samen met mijn ouders kochten we een heel snoepwinkeltje leeg en hebben vervolgens de snoepjes uitgedeeld bij een weeshuis.
Het was geweldig om te zien hoe blij deze kinderen al met een klein snoepje waren. Dit zal ik nooit vergeten!
Experience & Leisure: 
In zomervakantie ben ik al best vaak naar landen geweest met een andere cultuur. Deze verschillende culturen hebben veel indruk gemaakt op mij!
Je beseft thuis niet hoe goed je het eigenlijk wel niet hebt. Thuis zeur je alleen maar over school, maar als je in zo'n arm land komt, zie je dat deze kinderen juist heel veel over hebben om naar school te mogen, maar het zich niet kunnen veroorloven.
Learn & Develop: 
Op school houden we elk jaar een actie om samen geld in te zamelen. Zo hebben we een sponsorloop en kerstmark gehouden.
Het opgehaalde bedrag gaat het ene jaar naar één goed doel in Nederland en het andere jaar naar een goed doel in het buitenland.
Help & Change: 
Dit jaar ga ik naar Uganda met Worldmapping! Samen met 20 andere jongeren tussen de 14 en de 18 ga ik meehelpen met verschillende projecten.
Ik zou graag een extraatje willen geven aan één van deze projecten en daarom ben ik op verschillende manieren bezig met geld inzamelen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de ijssalon. Hier komen vaak vele mensen met verschillende culturen!
My Latest Activity
Image

Penalty! Yes, de eerste echte kans voor ons, want wat zijn die Ugandezen goed in voetballen. 1-0 voor Nederland. Ik zit op het gras, tussen zeker 100 vrolijke lieve kindjes voetbal te kijken, echter krijg ik niet veel mee van het voetbal, want iedereen vraagt hoe ik heet en hoe het met me gaat. Dan ...

Image

Je kan niet 1 dag door Uganda reizen zonder het woord Muzungu te hebben gehoord. Muzungu betekent 'blanke'. Alle kinderen spraken ons aan met muzungu!

Image

bij project Lwengo samen met Milou