Photo
Title: Geld gedoneerd voor het lokale voetbalteam van mijn project
Geld gedoneerd voor het lokale voetbalteam van mijn project

Geld gedoneerd voor het lokale voetbalteam van mijn project

Media of chanelstokje
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Geld gedoneerd voor het lokale voetbalteam van mijn project

Geld gedoneerd voor het lokale voetbalteam van mijn project

Naast het enorme bedrag van €2.080,- wat ik heb opgehaald voor mijn project in Zanzibar, heb ik vandaag ook €15,- gedoneerd aan mijn projectmanager. Zij gaat een halve marathon lopen voor de Dullaboys. Dit is het voetbalteam van de lokale projectmanager Dulla.
Hij is dit voetbal team begonnen om zo de jongens uit zijn dorpje op het rechte pad te houden, door ze te laten voetballen, naar school te sturen en door het eten wat door de vrijwilligers is overgelaten aan ze te geven. Het is hem met een succes gelukt, de meeste jongens spreken allemaal engels en zijn nu klaar voor hun studie. Ook spelen ze op hoog niveau voetbal in Zanzibar en vorig jaar hebben ze nog de Jambiania cub gewonnen.

Mijn andere projectmanager gaat hierom de Kilimanjaro half marathon lopen om zo geld in te zamelen voor de jongens zodat ze kunnen gaan studeren. 
Het zijn echt enorm lieve jongens die ik zelf ook heb ontmoet en ik heb ook nog naar een voetbalwedstrijd van ze gekeken.
Toen ik het berichtje op facebook zat kon ik dus ook niks anders dan geld voor ze doneren, ze hebben momenteel al over de $800 en hopelijk wordt het nog een stuk meer!
Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen door ook iets kleins te doneren, want echt alle kleine beetjes helpen!

'Doneer iets kleins, doe iets groots'

Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]