Title: Put your hands up in the sky, in the sky, hey!
Put your hands up in the sky, in the sky, hey!

Lieve Nobel, Zoé, Richmond, Kwame, Abujani, Richard, Meffia, Ama, Naomi, Mary, Clara, Theresa, Steven, Dida, Steven 2, Linda, Ernest, Micheal, Daniël, Franc, Gifty, Prince, Dennis, Albert, Esther, Yvonne, Ama Mikeala, Aunti, Kwame 2, Thomas, Mawuli, Baba, Kofi, Ama Camilla en al die andere lieve Nyameyke Orpahange kindjes;
En allerliefste Ziké, Alex, Junus, Kwame, Quin, Bob (rappernaam), Bismark en alle andere allerliefste Christ Outreach kindjes;

IK MIS JULLIE ELKE DAG!
Ik hoop dat ik de afgelopen zomer voor heel wat vrolijke en leuke momentjes heb gezorgd, ik hoop dat jullie af en toe nog aan die veelste drukke en blanke vrijwilligster terugdenken. De vrijwilligster die soms misschien veel te veel huilde, maar ook heel goed met jullie kon zingen, dansen, tekenen, voetballen, overgooien, stoeien, knuffelen, praten over Nederland en Ghana. De vrijwilligster met een bekende, maar oh zo moeilijke naam in Ghana: maar liefjes Jennyyyyyfaaaahh volstaat ook.
Ik hoop dat ik jullie op sommige momenten niet minder dan gelukkig heb gemaakt, ik weet dat jullie een zwaar leven hebben maar ik ben zo blij dat jullie altijd nog een beetje konden lachen, dansen, springen, zingen. Dat jullie soms ook nog een beetje kind konden zijn. En ik ben zo dankbaar dat ik daar een deel van heb mogen zijn. Dat ik veel van jullie mooie glimlachjes heb mogen zien, want mooi, ja dat zijn jullie!
Ik hoop dat jullie nog aan me denken, maar weet dat ik jullie nooit maar dan ook echt nooit zal vergeten. Ik ga hopelijk nog mooie reizen maken, mooie mensen ontmoeten, lekker eten eten, dansen op geweldige muziek, zwemmen in de mooiste zeeën, dansen op de leukste feestjes. Maar jullie, mijn liefje in Akwakwaa en Kamabré, jullie waren er bij toen ik mijn eerste échte reis alleen maakte. Jullie zijn het allerbelangrijkste in de wereld voor mij. Zelfs nu nog, ik ben al bijna een halfjaar terug in dit kikkerlandje, mis ik jullie elke dag. Ik mis jullie 'Goodmorning Jenni!' en Ziké en Alex, ik mis jullie 'Goedmorg!'. Jullie zijn de beste. Mijn kleine zonnestraaltjes, mijn schatjes, mijn liefjes.
Ik ga heel heel heel erg mijn best doen om jullie ook in 2014 te bezoeken. Zoals jullie weten beloof ik he-le-maal niks, maar ik ga het wel proberen.

Bedankt, voor alles.

Media of jjjkindt
Content categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]