Interview met mij op www.wereldwijzer.nl

Een tijdje geleden ben ik geinterviewd door de Wereldwijzer website, voor een publicatie in hun online 'magazine'. Het interview is gisteren gepubliceerd! Hierbij de link naar het interview: http://www.wereldwijzer.nl/content.php?r=275-Interview-met-Medy-avontuurlijke-vrijwilliger-in-Peru www.werelwijzer.nl is tevens een onwijs gave website/forum voor reizigers, om elkaar te helpen, tips te krijgen, vragen te beantwoorden en vragen beantwoord te krijgen, om je verhaal kwijt te kunnen en andere verhalen te lezen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Medy Pijper
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
21
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.