Malala

One child, One teacher, one book and one pan can change the world.

"Malala"

Iedereen heeft wel van haar gehoord: de pakistaanse Malala. Het meisje dat vecht voor onderwijs voor meisjes. Zelfs een kogel door haar hoofd van de taliban stopte haar niet. Malala laat zich niet tegenhouden. En ze is vastberaden niet te stoppen.

In veel landen is het voor meisjes moeilijk om een opleiding te krijgen. Onderwijs is vaak niet toegankelijk. Dit moet anders vindt de 17 jarige Malala. Ze vraagt van de hele wereld aandacht voor dit probleem en met succes. Ze krijgt wereldwijd veel erkenning en wint de kindervredesprijs. Dit jaar won ze zelfs de nobelprijs voor de vrede.

Malala is pas 17 jaar en nu al een enorme inspiratie. Ik denk dat als je het over wereldsupporters hebt, dat Malala de ultieme wereldsupporter is. Ze heeft een ideologie en doet er alles aan om deze na te streven.

Ze is voor mij een enorme inspiratie. Ze laat zien dat je op in je eentje ontzettend veel kan bereiken. Dat je altijd moet blijven vasthouden aan je idealen. Dat je je niet moet laten tegenhouden door angst. Maar vooral dat je nooit op moet geven.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Leuk dat je dit deelt. Ik

Leuk dat je dit deelt. Ik kende haar nog niet!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of eefjekt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
38 1