Geniet van elk moment

Een paar maanden geleden, toen ik nog op de Filippijnen was, scheen de zon elke dag en was het volop zomer. Inmiddels is het regenseizoen begonnen en dat is helaas gelijk te merken. Een aantal weken geleden zag ik op het nieuws dat de Filippijnen, en dan vooral Manila, getroffen is door een tyfoon. Nieuws dat er bij mij persoonlijk behoorlijk in sloeg omdat ik daar toch een aantal maanden gewoond heb en daar inmiddels ook vrienden heb wonen. De eerste vraag die in me opkwam was dan ook gelijk, hoe zal het met ze zijn? Gelukkig bestaat er facebook waardoor je snel en gemakkelijk contact kunt hebben met mensen die aan de andere kant van de wereld wonen dus al snel had ik bericht terug dat alles okee was. Gelukkig! 

Overal ter wereld zijn natuurrampen, conflicten en geweld, die voor velen (soms inclusief mijzelf) een ver van het bed show zijn. Tot ik op een plek ben geweest waar zo'n ramp plaatsvindt en het ineens heel dichtbij komt. Je kent de mensen, het land en voor hetzelfde geldt was ik er op dat moment geweest. Op zo'n moment besef ik hoeveel geluk ik heb dat ik in Nederland ben opgegroeid, in een veilige omgeving om me tegen dit soort gevaren te beschermen en realiseer ik me dat je van het ene op het andere moment alles kwijt kunt zijn. Daarom is het voor mij zo belangrijk om van ieder moment in het leven te genieten en er alles uit te halen wat er in zit. Een tip die ik iedereen wil meegeven, want geluk moet je immers zelf creeeren. 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Manon89
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd