Olifanten voor Ghana! (geldinzamelingsproject)

Over enkele dagen wil ik mijn geldinzamelingsproject 'Olifanten voor Ghana' in het leven roepen. Dit ga ik doen door mijn Facebook pagina (die nog niet klaar is, dus de link zal ik later posten) te lanceren. Mijn project is eigenlijk heel simpel: gehaakte olifantjes verkopen en de gehele winst gaat naar het weeshuis waar ik afgelopen zomer zoveel geweldige herinneringen heb gemaakt! Op de foto zie je mijn eerste olifantje, zoals je ziet nog niet helemaal perfect en deze hou ik dus ook lekker voor mezelf. Ik heb grootste plannen om deze zomer weer naar Ghana af te reizen, en er persoonlijk voor te zorgen dat het geld gebruikt wordt waarvoor dat het meest nodig is (op dit moment denk ik dat dat klamboes, eten en misschien computers zijn); en hopelijk kan ik dan wanneer ik terug in Nederland ben, mijn project doorzetten en mooie Ghanese stof verwerken in de olifantjes. Ik zou jullie willen vragen of jullie deze enquête willen invullen, hij komt ook op de Facebookpagina maar ik zou ook graag van jullie willen weten wat jullie van mijn project vinden, en hoe ik het zou kunnen verbeteren/succesvoller kan maken. 

Enquête

Alvast heel erg bedankt, onder dit bericht reacties achterlaten mag natuurlijk ook!

Ik hoop dat ik snel kan laten weten dat mijn Facebookpagina gelanceerd is, en mijn project al een klein succes heeft geboekt!

Later!

Image
Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]