projecten na thuiskomst

Nu we terug zijn uit Uganda willen we met de hele groep nog veel voor dit land betekenen. We hebben daarom een paar projecten op de planning staan.
21 Januari, hebben we een benefiet diner in Route 66 gehouden. Op deze avond heeft iedereen hard zijn best gedaan om het diner vlekkeloos te laten verlopen. Een paar Uganda reizigers stonden achter de bar om de gasten drankjes te verzorgen. Een paar van ons stonden in de bediening, om er voor te zorgen dat alle 80 gasten hun eten op tijd kregen. En een paar van ons stond in de keuken om te helpen met het eten voorbereiden en af te wassen.
Op deze avond werden ook meerdere presentaties gehouden over de projecten die we bezocht hebben. Deze presentaties werden gehouden door mijn reisgenoten. Ze vertelden over alle ervaringen die we opgedaan hebben en lieten foto's van de expeditie zien.
Op 2 februari, was het open dag op het Sondervick college. Een deel van de Uganda groep stond in een klaslokaal om ouders en toekomstige brugklassers te vertellen over onze expeditie, die waarschijnlijk volgend jaar weer georganiseerd gaat worden voor andere leerlingen. Ook hebben we hier kettingen verkocht voor Kim, de oprichtster van het eerste project waar wij geholpen hebben.
Op 13 februari, gaan wij een informatie avond houden voor alle geïnteresseerden. Hier vertellen wij ons verhaal in geur en kleur. Alle projecten en alle ervaringen zullen uitvoerig beschreven worden. Ook laten wij ons zelfgemaakte filmpje van 'the cupsong' oftewel onze 'Uganda song' zien.
Deze informatieavond is dus tevens ons songevent.

Follow the author: Romy_Schellekens
More contributions of WorldSupporter author: Romy_Schellekens
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]