Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Armoede in delen van Zuidoost Azië hebben veel indruk op me gemaakt, daarnaast ook de armoede dichterbij huis.
Meerder studiereizen naar met name Oost Europa hebben laten zien dat armoede niet een ver van je bedshow hoeft te zijn. Hoewel met de (moderne) media dit ook niet meer het geval hoeft te zijn wat betreft aantal kilometers van huis. Binnenkort staat een stage / vrijwilligersproject op het programma in Ghana waar ik twee maanden bij locals zal gaan wonen en ga werken aan een sustainable development project voor een regio rondom Kumasi. Helaas zit deze mooie ervaring er inmiddels op, maar gelukkig hebben we de foto's nog....
Experience & Leisure: 
Mijn hobby’s en interesses zijn gerelateerd aan mijn studiefocus.
Van reizen tot documentaires tot het schrijven van een verenigingsperiodiek op gebied van fairtrade in de breedste zin van het woord tot fairtrade op de universiteit voor mijn studievereniging met een oplage van 900 stuks.
Learn & Develop: 
Zoals gezegd is ontwikkelingsgeografie / sustainable development mijn hoofdfocus.
Na mijn Bachelor Sociale Geografie in Utrecht afgerond te hebben ben ik momenteel bezig met mijn Master Human Geography aan de UvA. De focus ligt in Amsterdam meer op de duurzaamheid dat mij aanspreekt. Naast de verplichte vakken heb ik extra vakken gevolgd op gebied van environment en development. Naast mijn studie heb ik verschillende symposia bezocht en workshops gevolgd. Allemaal in de richting van mijn studie.
Help & Change: 
Ik ben relatief nieuw in dit ‘wereldje’ op gebied van praktijkervaring, in die zijn dat mijn gehele studiecarrière is gebaseerd op ontwikkelingsgeografie, maar de echte praktijkervaring nog in zijn ki
nderschoenen staat. In de praktijk komt het neer op het letten op fairtrade producten, studiereizen wat bewustwording met zich meebrengt en bijvoorbeeld een stage die ik heb gelopen bij Oxfam Novib.
Work & Initiate: 
Mijn bijbaantjes zijn niet gerelateerd aan deze sector, behalve de stage voor Oxfam Novib.
En sinds kort een stage bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken over de Nederlandse inbreng in de post-2015 ontwikkelingsagenda van de VN; de opvolgers van de MDGs (zie blog)

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters