Image
WorldSupporter profile of victor
Image
Travel & Move: 
In de meivakantie 2013 ben ik met mijn moeder, zus en broertje naar Marokko geweest.
We hebben daar veel gezien en ik heb, ook al heb ik geen bijdrage geleverd, wel veel geleerd van de andere cultuur die mensen daar hadden. IN de zomervakantie 2013 ga ik met mijn moeder naar Tanzania en dit wordt de eerste keer dat ik echt zelf iets doe in een project om anderen te helpen.
Experience & Leisure: 
De drumschool waar ik les heb had een keer een 24 uur drum marathon voor Serious request, dit deden ze om geld in te zamelen tegen kindersterfte.
Learn & Develop: 
Op de basisschool heb ik dingen gedaan als: een sponsorloop doen voor war child, kinderpostzegels verkopen enz.
Later op de middelbare school heb ik meegedaan aan activiteiten voor bijvoorbeeld Edukans die door de school werden georganiseerd.
Help & Change: 
Mijn moeder is in 2011 naar Kenia geweest met mijn zus om daar te helpen in een weeshuis. Ik ben zelf niet mee geweest maar was wel betrokken bij alles wat er bij kwam kijken.
Work & Initiate: 
niet van toepassing
My Latest Activity
Image

Ik heb op de lokale secondary school een paar keer computerlessen gegeven, Meer kinderen dan computers, maar dit bleek alleen maar leuk toen ik ze liet zien hoe je het spel pinball speelt, Vrienden probeerde elkaars high score te verbeteren en er was enorm veel lol.

Image

Een van de meisjes van het weeshuis die mijn muziek mocht luisteren, als dank kreeg ik s'avonds water wat ze zelf had gekookt zodat ik warm kon douchen, erg lief!

Image

Een recept van een maaltijd die niet per se zo smaakvol is, maar het is de maaltijd van de gemiddelde persoon in Tanzania. Er zijn helaas maar al te veel mensen die dan ook bijna nooit iets anders eten dan ugali. Een recept voor ugali is hieronder te vinden voor de mensen die eens willen prober...

Nog steeds contact

Ik ben al weer een langere terug van mijn reis in Tanzania, die ik met mijn moeder heb gemaakt. Het is erg fijn om nog zoveel contact te hebben met iedereen, zowel mensen van daar als andere vrijwilligers die ik heb ontmoet. Ik heb met verschillende jongeren in het weeshuis waar ik een maand heb mee...

Image

Ik ben nu terug uit Tanzania, ik heb daar de afgelopen zomer een geweldige maand gehad met mijn moeder in het IOP weeshuis in Ilula. Ik heb er veel geleerd en meegemaakt. Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, met veel van hun heb ik nu nog vaak contact. In het weeshuis heb ik verschillende di...