terug uit tanzania

Ik ben nu terug uit Tanzania, ik heb daar de afgelopen zomer een geweldige maand gehad met mijn moeder in het IOP weeshuis in Ilula. Ik heb er veel geleerd en meegemaakt. Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, met veel van hun heb ik nu nog vaak contact. In het weeshuis heb ik verschillende dingen gedaan en naar mijn gevoel heb ik veel kunnen helpen, maar minstens zoveel heb ik geleerd van de mensen daar in Tanzania. Ik zal de komende tijd meer verhalen en blogs posten want er valt nog veel te vertellen.

Image
Follow the author: victor
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: victor
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]