terug uit tanzania

Ik ben nu terug uit Tanzania, ik heb daar de afgelopen zomer een geweldige maand gehad met mijn moeder in het IOP weeshuis in Ilula. Ik heb er veel geleerd en meegemaakt. Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, met veel van hun heb ik nu nog vaak contact. In het weeshuis heb ik verschillende dingen gedaan en naar mijn gevoel heb ik veel kunnen helpen, maar minstens zoveel heb ik geleerd van de mensen daar in Tanzania. Ik zal de komende tijd meer verhalen en blogs posten want er valt nog veel te vertellen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of victor
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.