Nog steeds contact

Ik ben al weer een langere terug van mijn reis in Tanzania, die ik met mijn moeder heb gemaakt. Het is erg fijn om nog zoveel contact te hebben met iedereen, zowel mensen van daar als andere vrijwilligers die ik heb ontmoet. Ik heb met verschillende jongeren in het weeshuis waar ik een maand heb meegeholpen nog contact, ik praat met ze via facebook chat of email. Ook met bijvoorbeeld de plaatselijke pastoor, de leiding van het weeshuis en een man die een winkeltje is begonnen in het dorp waar we verbleven praten we nog. 

Het is erg leuk om te horen van de pastoor, ik heb in nederland geld ingezameld en een deel daarvan heb ik daar geinvesteerd in 2 varkens, de pastoor had hier een stal voor en ze beginnen veel profijt te hebben aan de varkens die verschillende vrijwilligers hebben gekocht voor ze. 

Van de leiding krijgen we berichten over de vooruitgang van de bibliotheek waarvoor ik €500 heb opgehaald, het is een klein gebouwtje wat centraal ligt tussen de 2 scholen en het weeshuis zelf. Het ziet er erg leuk uit!

Behalve met de lokale mensen, heb ik ook nog contact met andere vrijwilligers waarmee ik mijn tijd door heb gebracht. Veel ervan waren nederlanders maar een van mijn weinige leeftijdsgenoten, een meisje uit Noorwegen, heb ik in mei nog  gezien. Ze had een uitwisseling en een dag ben ik naar Utrecht gekomen om elkaar weer te zien. Het was erg gezellig. Met andere nederlandse vrijwilligers heb ik nog gepland om nog een keer af te spreken (samen met mijn moeder).

Het doen van vrijwilligers werk heeft me veel leuke contacten opgeleverd en het is leuk om resultaat te zien van dat waar je je best voor hebt gedaan!

Follow the author: victor
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: victor
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]