Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb meerdere vormen van armoede meegemaakt in het buitenland. vooral het binnenland van Marokko en het platteland van China heeft veel indruk op mij gemaakt.
Vanuit huis kreeg ik altijd al mee dat het belangrijk is te kijken naar mensen die het minder hebben en daardoor dankbaar te zijn voor wat je zelf hebt. Ook binnen Europa heb ik armoede gezien, dan weer op een hele andere manier. Dit was vooral in Oost-Europa.
Experience & Leisure: 
Vooral geïnspireerd door de teksten van Bob Marley en de film Machinegun Preacher.
Learn & Develop: 
Op de HBO bij mijn opleiding heb ik voor mijn minor een middag georganiseerd waarin Amsterdamse politici konden debatteren over mogelijke Olympische Spelen in 2028 in Amsterdam.
Hierin hebben wij duidelijk het thema duurzaamheid laten terug komen bij zowel gastsprekers als politici. Doel van de middag was voor studenten om zich betrokken te laten voelen bij de mogelijkheden van Amsterdam om de Spelen te organiseren. Daarbij bewust te worden van de voor en nadelen en gevolgen zowel positief als negatief.
Help & Change: 
Samen met een vriend en vriendin ben ik het initiatief ''Casa Naranja'' gestart om kansarme kinderen in Latijns-Amerika te helpen.
Op het moment zijn wij bezig voetbalschoenen in te zamelen die we in januari 2014 naar Costa Rica zullen brengen waar ik 3 maanden ga werken als vrijwilliger. Achter de schermen zijn wij nog met andere projecten en ideeen bezig voor Casa Naranja, hierover zal in de toekomst nog meer volgen.. Inmiddels terug in Nederland na een avontuur wat is uitgelopen tot 7 maanden zijn we druk bezig om beginnende projecten op gang te brengen. Volg Casa Naranja via www.casanaranja.net of via onze facebook pagina! www.facebook.com/casanaranja.nl !! Daar staan de laatste updates, verhalen en projecten waar we mee bezig zijn..
Work & Initiate: 
Tijdens mij werk in de catering probeerde ik vaak een andere bestemming te zoeken voor voedsel dat zou worden weggegooid. Dagelijks gooien ze kliko's vol goed voedsel weg.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content