Van plannen naar daadkracht.

Het is alweer een enorme tijd sinds mijn laatste blog. In Nederland was ik enorm druk met de voorbereidingen voor mijn reis naar Costa Rica en het opzetten van de stichting. Daarna waren de eerste weken in Costa Rica hectisch en druk maar zeker een geweldige ervaring!

We werken 5 dagen per week in weeshuis Casa de Pan in Tibas, San José. Namens onze stichting zijn we begonnen met het bouwen van een moestuin voor de weeskinderen. Hierdoor leren de kinderen verantwoordelijkheid te dragen voor de planten en kunnen de groentes gebruikt worden voor het bereiden van de maaltijden. De moestuin is nu zo goed als af en ziet er goed uit, al zeg ik het zelf.(zie foto's) De kinderen zijn er enorm blij mee en helpen gretig mee in de moestuin.

Eind april willen wij een sportdag organiseren in San Jose voor kinderen van het weeshuis en een school in San Jose. Hier zijn we nu enorm druk mee. Voor dit project zullen de spullen gebruikt worden die we vanuit Nederland hebben opgestuurd namens onze donateurs! Hierover volgt meer informatie..

Geïnteresseerd in onze activiteiten? Dan kun je ook terecht op de website van onze stichting: www.CasaNaranja.net of op onze facebookpagina: www.facebook.com/casanaranja.nl ! Hier kun je de foto's zien en verhalen lezen. Ik hoop snel terug te komen met meer informatie over de sportdag, iedereen nogmaals bedankt voor zijn of haar donatie/steun!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

mooi om te zien dat jullie ze

mooi om te zien dat jullie ze iets willen leren door middel van die moestuin, zo geef je ze de tools om zonder jullie ook verder te kunnen, mooi hoor!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Menyes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.