Van plannen naar daadkracht.

Het is alweer een enorme tijd sinds mijn laatste blog. In Nederland was ik enorm druk met de voorbereidingen voor mijn reis naar Costa Rica en het opzetten van de stichting. Daarna waren de eerste weken in Costa Rica hectisch en druk maar zeker een geweldige ervaring!

We werken 5 dagen per week in weeshuis Casa de Pan in Tibas, San José. Namens onze stichting zijn we begonnen met het bouwen van een moestuin voor de weeskinderen. Hierdoor leren de kinderen verantwoordelijkheid te dragen voor de planten en kunnen de groentes gebruikt worden voor het bereiden van de maaltijden. De moestuin is nu zo goed als af en ziet er goed uit, al zeg ik het zelf.(zie foto's) De kinderen zijn er enorm blij mee en helpen gretig mee in de moestuin.

Eind april willen wij een sportdag organiseren in San Jose voor kinderen van het weeshuis en een school in San Jose. Hier zijn we nu enorm druk mee. Voor dit project zullen de spullen gebruikt worden die we vanuit Nederland hebben opgestuurd namens onze donateurs! Hierover volgt meer informatie..

Geïnteresseerd in onze activiteiten? Dan kun je ook terecht op de website van onze stichting: www.CasaNaranja.net of op onze facebookpagina: www.facebook.com/casanaranja.nl ! Hier kun je de foto's zien en verhalen lezen. Ik hoop snel terug te komen met meer informatie over de sportdag, iedereen nogmaals bedankt voor zijn of haar donatie/steun!

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Menyes
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

mooi om te zien dat jullie ze

mooi om te zien dat jullie ze iets willen leren door middel van die moestuin, zo geef je ze de tools om zonder jullie ook verder te kunnen, mooi hoor!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1