WorldSupporter Magazine of LiamvanderAa

Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Wij gaan altijd naar westerse landen op vakantie omdat we simpelweg niet genoeg geld hebben om zo ver te reizen. We gaan wel bijna altijd heel primitief op vakantie met een tentje en slaapzak.
Luxe hotels met zwembaden zitten er niet in, maar daar heb ik niet eens behoefte aan. Dus ik ben eigenlijk nog nooit echt geconfronteerd met zware armoede in mijn vakanties.
Experience & Leisure: 
Ik heb een keer een boek gelezen dat bestond uit 7 aparte verhalen over de slavernij in Amerika. Dat liet me wel zien hoe oneerlijk de wereld was en eigenlijk nog steeds is.
Ook heb ik de film Amistad gekeken, wat over slaven gaat die in opstand komen en het schip overnemen. Ze vragen de stuurman hun terug naar Afrika te begeleiden, hij misleidt ze en brengt ze naar de Verenigde Staten. Daar krijgen ze een proces dat bepaalt of ze vrij mogen of niet. Dit heeft me ook geconfronteerd met de oneerlijkheid tussen zwart en wit.
Learn & Develop: 
Via school onderneem ik samen met 19 medeleerlingen en 2 leraren een expeditie naar Oeganda. Hiervoor hebben we allerlei acties bedacht om geld op te halen voor de expeditie.
Onder andere een lessenmarathon op school, een schoolfeest, een appelflappenactie en ook nog een benefietdiner. Tot nu toe hebben we alleen nog de appelflappen actie uitgevoerd maar de andere acties zullen deze maand nog volgens.
Help & Change: 
Ik heb samen met mijn expeditie groep naar Oeganda een actie om appelflappen te verkopen bij de Albert Heijn gehouden.
Hierbij hadden we een afspraak met de Albert Heijn om appelflappen te verkopen bij drie filialen in Veldhoven voor 3 euro voor 4 appelflappen. Deze actie leverde in totaal 729 euro op exclusief de individuele donaties. Behalve nuttig was de actie ook erg leuk om te doen. Verder gaan we deze maand nog een lessenmarathon en een benefietdiner houden. Zondag 17 november wordt er een benefietdiner gehouden in het Hampshire crown Hotel in Eindhoven. Hier krijgen 120 mensen een menu gemaakt door een echte michelinkok. Het kost 40 euro waarvan 25 naar de expeditie gaan! Donderdag 21 november wordt de lessenmarathon bij ons op het Sondervick College gehouden, waarbij de deelnemende leerlingen 24 uur lang op school les zullen krijgen. Elke leerling heeft hiervoor sponsors gezocht om zoveel mogelijk geld voor de expeditie op te halen.
Work & Initiate: 
Ik zit nog op school en heb geen bijbaan.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters