Afsluiting

De reis naar Oeganda was er een om echt nooit meer te vergeten. Ik heb heel erg genoten van deze unieke ervaring, ik heb Oegandezen leren kennen en heb ze nu als vrienden op Facebook. Dat is een leuke manier om contact te houden met die mensen, mensen van eigenlijk een totaal andere wereld. Maar het is mooi dat ik zo ook hun gebruiken en hun cultuur leer kennen.

Het liefst zou ik nu meteen terug gaan, maar helaas is het geen vakantie en financieel gezien is het ook nog geen strak plan. Ik heb nu wel een baantje als visboer bij de Jumbo, waarmee ik geld aan het sparen ben om mijn volgende expeditie naar Oeganda te kunnen financieren. Ik ben van plan om over twee jaar, na mijn eindexamens, terug te gaan en kijken hoe er vooruitgang is geboekt vergeleken met afgelopen jaar.

Graag wil ik in mijn leven nog veel vaker vrijwiligerswerk gaan verrichten in ontwikkelingslanden, om zo het leven van anderen, maar ook zeker dat van mij, te verbeteren! Want ook ik heb zeker wat geleerd van de reis en hoop nog veel meer ervaringen op te doen!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LiamvanderAa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.