Klaar voor Uganda

Het is al bijna zo ver. Over 6 dagen zit ik in het vliegtuig op weg naar Uganda, samen met mijn 19 expeditiegenoten, 2 leraren en expeditieleider. Ik heb mijn tas al gepakt, niet alleen omdat ik er al zo veel zin in heb, maar ook omdat ik gister op vakantie ben gegaan naar Wales. Ons jaarlijkse familiebezoekje waar we de kerst bij verblijven, alleen dit jaar moeten we iets eerder weer terug vanwege de expeditie naar Uganda. Bij thuiskomst, 27 december, kan ik nog even één avond thuis rusten, voordat we om 7 uur 's ochtends met de bus vanuit school vertrekken naar Schiphol. Ik heb er zin in en kan niet wachten om te vertrekken.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LiamvanderAa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.