Open dag op school

Afgelopen zondag 2 Februari was er bij ons op school, het Sondervick College, een open dag voor leerlingen uit groep 7 en 8. Daarbij konden ze zien hoe het er aan toegaat op de middelbare school. Om de kinderen nog een extra zetje te geven om naar onze school te gaan hebben wij wat verteld over onze expeditie naar Uganda. Er was redelijk veel interesse in deze expeditie en de kinderen waren er allemaal wel positief over. Dus ik denk dat er nog veel wereldsupporters gaan komen vanuit Veldhoven.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LiamvanderAa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.