Photo
Title: eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity class
eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity class

eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity class

Media of Mikal
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity class

eerste 2weken vrijwilligersprojecten/charity class

Vier vrouwen in een huis.  Karaoke op zijn vietnamees, dramatische liefdes liederen de reclames op de tv zijn even gepassioneerd. Phoung heeft heerlijk voor ons gekookt en ook de studenten uit Can tho waar we uitgenodigd waren om te komen eten, laten hun kookkunsten van hun beste kant zien. Heel normaal om als jongen( student) je kamer en je tweepersoonsbed met een andere jongen te delen. (als cadeau bier, bloemen en fruit gegeven).

Straatkinderen, Charity class: ik mag 9 stuks (drukste klas) van rond de 11jaar les geven uit het moeilijkste niveau engels (beroepen en plekken). Druk, praten, door de klas lopen, doen waar je zin in hebt, teacher, teacher roepen. I love it!!. Na de les krijgen ze eten, dit zorgt ervoor dat ze terug komen en niet alle dagen hoeven te werken of op straat hangen. 

Inkopen gedaan, voetbal shirts voor de jongens en voor de meisjes vestjes en een grote doos met noedels. Kerstfeest gevierd. Samen gegeten, de kinderen geleerd om met een vork te eten (wisten niet hoe je het kon gebruiken, vonden het maar lastig). Ik heb nog nooit zo veel blije gezichten gezien en knuffels ontvangen. Lachen en blij!!

Ook Vietnamees voetbal gekeken, niemand zingt liederen of trekt de kleur van hun land aan. Doodstil en erg serieus kijken de Vietnamezen.

 

More contributions of WorldSupporter author: Mikal
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]