Wereldsupportersong Amani

Voordat ik vertrok naar Tanzania heb ik 'seven seconds' als wereldsupportersong gekozen. Nu ik terug ben wil ik dit toch graag veranderen in het nummer 'Amani', gezongen door de 32 meisjes uit het weeshuis waar ik bij mocht verblijven in Ilula, Tanzania. Elke dag werd er gezongen en gedanst maar dit nummer bleef mij toch het meeste bij, de verschillende stemmen bij elkaar klinken zo mooi! Als ik hier naar luister en kijk ben ik gelijk weer terug in de hakuna matata sfeer van het land en denk ik terug aan alle mooie momenten die ik met de meisjes heb mogen meemaken.
Hieronder de link naar het youtube filmpje van dit geweldige nummer!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Leuk! Heb je een "Thumbs up"

Leuk! Heb je een "Thumbs up" gegeven op Youtube!

Wat een dotjes, een super

Wat een dotjes, een super keuze voor wereldsupporter song :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of awmgoorsenberg
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 2
Selected Categories