Photo's en memories

Toen ik terugkwam uit Rio nam ik ontieglijk veel foto's, een volgeschreven dagboek en een overdosis aan prachtige herinneringen mee terug naar Nederland. Ik wilde dat alles nooit vergeten en stak dus uren en uren in het uittypen van mijn verhalen, voegde er nog veel meer aan toe, selecteerde foto's en vormde zo een boek. Dit, zodat mijn familie, vrienden, buren en iedereen die geinteresseerd was in mijn reis, de verhalen kan lezen en de foto's kan zien en zelf ook kan inspireren om naar dit prachtige land af te reizen en een steentje bij te dragen. Zelf kijk ik regelmatig nog eens in mijn boeken (ja het zijn er twee) en waan ik me terug in Rio... Ooit ga ik terug, echt!

PS: de eerste foto is net zoals de vorige keer gedraaid, maar dit krijg ik helaas niet gefixt. Hopelijk geeft het toch een goed beeld! 

 

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Madeliefje
This content is used in bundle:
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een mooie boeken Madelief

Wat een mooie boeken Madelief, kan me voorstellen dat je er regelmatig nog even in terugkijkt. En een goede manier om anderen te inspireren inderdaad!

Dankjewel Gerjanne :) 

Dankjewel Gerjanne :) 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2