Spero shirtjes

Afgelopen zomer ben ik naar Brazilië geweest om vrijwilligerswerk te doen. Van te voren wist ik dat wij een voetbalproject zouden bezoeken. Mij vader is trainer bij een voetbalclub hier in de buurt, via hem heb ik geregeld dat ik oude voetbalshirts (die ze anders toch weg zouden gooien) mee mocht nemen naar Brazilië om daar uit te delen. Uiteindelijk hebben we iets van 35 shirtjes uitgedeeld. Op dinsdag gingen we naar dit voetbalproject van de organisatie IBISS, hier wordt ervoor gezorgd dat de kinderen van de straat blijven en niet in een drugsbende belanden. Zoals op de foto's is te zien, waren ze er echt heel blij mee! Iedereen wilde een shirtje hebben en ik denk dat ze heel dankbaar zijn. Nu hebben ze een écht voetbalshirt om in te voetballen.

De kinderen waren heel blij met de shirtjes maar ook met het idee dat er mensen uit Nederland aandacht aan hen besteedden. Dat betekent echt heel wat voor hun! Ik heb de shirtjes aan de trainer van het project gegeven, waardoor het zeker is dat de shirtjes bij de juisten zijn beland.
 
Eigenlijk heel gek om te bedenken dat er nu Braziliaanse kinderen voetballen in deze shirts! We hebben kinderen echt gelukkig kunnen maken met iets wat voor ons misschien iets kleins is, maar voor de Braziliaanse kinderen iets heel groots is!

Image
Follow the author: tynijbroek
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: tynijbroek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]