alles is anders

Afgelopen tijd hebben mensen en ikzelf er op gelet of de reis wat met mij gedaan heeft en ik ben zelfs een klein beetje verbaast over mezelf. Ik let veel meer op met het gebruik van water, de tijd hoelang ik douche, zo kort mogelijk doorspoelen en bij het water drinken of afwassen opletten of ik geen water mors. Al die kleine dingetjes zijn veranderd. Ook heb ik al een paar keer hard gereageerd op mensen die ergens over zeurden omdat ze dat niet hadden, ik schoot gewoon uit mijn slof, ik schrok er zelf een beetje van. Ik ben steeds meer gaan realiseren hoe goed wij het hier hebben en wat mensen, sorry voor mijn taalgebruik, verwende bitches zijn. Ze beseffen zich niet waar ze het over hebben. Ah nee geen eens lekkers voor de avond of er is geen frisdran gekocht die ze het liefste wilden, daar hebben ze geen eens een keus! Mijn ogen zijn erg geopend en probeer steeds meer mijn levenswijze te veranderen om bewuster te leven. Ik trek andere personen, op een goede en leuke manier, hierin mee en houden zelfs kleine wedstrijdjes wie er bijvoorbeeld het meeste bewuste eten koopt. Als mensen zeggen dat een reis zoals ik heb gedaan niets met je kan doen, dan moeten zij er zelf maar een keer heen gaan. Ik voel me nu een beter persoon en ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen doen.

Follow the author: aniekrademaker
More contributions of WorldSupporter author: aniekrademaker
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]