mandarijnen gekocht in Spanje

In November ben ik een week op vakantie geweest naar Valencia, in Spanje. Spanje kent op dit moment ook crisis en dat is in Valencia ook te zien. Overal langs de weg zag ik prachtige velden vol met mandarijnen en sinaasappels, maar deze worden niet geplukt! De werknemers zijn te duur voor de boeren en daarom moeten ze vaak alleen alles plukken. Dit is niet haalbaar en daardoor gaat veel van hun oogst verloren. Samen met mijn vriend heb ik besloten om te helpen met plukken en daarna wat van de mandarijnen te kopen. Het is geen grote opbrengst voor de boer, maar alle kleine beetjes helpen! De mandarijnen zijn vaak zo slecht dat ze in eigen land niet worden verkocht, in de supermarkten lagen namelijk mandarijnen uit Zuid Amerika. Bizar, want om de hoek liggen immens grote velden vol fruit

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Plukken

Lijkt me wel leuk hoor, fruit plukken! En leuk van jullie dat jullie zomaar komen helpen. Volgens mij zijn ze daar ontzettend blij mee! Alsik die boer op de foto zie wel in elk geval ;)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3 1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.