Mad world - MH17

It's a very very mad world...

Mijn minuut stilte was in de auto. Skyradio stond aan toen de klok vier uur sloeg. Ze zeiden dat het tijd was voor de minuut stilte en de muziek ging uit. Ik dacht aan de reizigers. De broers en de zusjes, dochters en zoons, vrienden en geliefden, hele gezinnen of mensen die een heel gezin achter lieten. Het is tragisch, niet te bevatten en moeilijk te beseffen. Vandaag wordt er extra aandacht aan de slachtoffers en hun nabestaanden besteed. Je ziet verhalen op tv, hoort toepasselijke liedjes op de radio en leest pijnlijke gedichten. Toch is het mooi dat we dicht met heel Nederland en de rest van de wereld delen.

Het liedje Mad World van Gary Jules ging aan na de minuut stilte. Dat liet mij nog dieper nadenken... We leven ook echt ik een rare wereld. We vechten voor iets want minder waard is dan mensenlevens en toch sterven daar onschuldigen voor. Ik was onder de indruk door Mad World en meerdere dingen zoals het gedicht 'Ga nooit weg zonder...'.

 

Ga nooit weg zonder...

Ga nooit weg zonder te groeten,

Ga nooit heen zonder een zoen.

Wie het noodlot zal ontmoeten,

Kan het morgen niet meer doen.

 

Iets anders waar mijn tranen begonnen te rollen is het liedje van Myrd, blijf nog even. Het gaat over een oude vriend van hem die in MH17 zat. Zeker de moeite waard om het te luisteren. http://www.3fm.nl/nieuws/detail/359692/Myrd-schreef-'Blijf-Nog-Even'-voor-overleden-vriend

 

Rust in vrede passagiers van MH17.

Follow the author: Chanel
More contributions of WorldSupporter author: Chanel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]