Photo
Title: Ik had het voor geen goud willen missen!
Ik had het voor geen goud willen missen!

Ik had het voor geen goud willen missen!

Media of Chanel
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Ik had het voor geen goud willen missen!

Ik had het voor geen goud willen missen!

Ik had niet verwacht dat het zoveel indruk op me zou maken, maar sinds ik naar Malawi ben geweest, is vrijwilligerswerk nooit meer uit mijn gedachte verdwenen.

In Malawi was alles nog een beetje alsof het ´normaal´ was. Alsof ik daar elke dag kwam en zo naar terug kon keren als ik weer in Nederland was. De eerste dag dat ik terug was in Nederland was ik ook gewoon blij met alle luxe. Daarna begon het een beetje te dagen. Wat heb ik nou eigenlijk meegemaakt? Ik ben naar een heel arm land geweest. Ik heb daar geholpen en mensen blij gemaakt. Ik heb daar verhalen gehoord van mensen die heftige dingen hebben meegemaakt. Ik heb ook genoten van het mooie land en een super leuke tijd gehad met mijn kleine super leuke groepje! Dit was iets dat ik heel graag nog een keer over wilde doen.

Maar wat wilde ik precies nog een keer over doen? Met een leuk groepje reizen of het vrijwilligerswerk? Ik vind het allebei geweldig. Worldmapping geeft jongeren de kans om dit allebei te doen. Het is echt een super organisatie en ik kan wel zeggen dat hier heel anders door ben gaan denken. Vrijwilligerswerk is iets waar nog niet echt serieus over had nagedacht. Toen ging ik ineens naar Malawi en komende zomer alweer naar Brazilië.
Maar misschien wil ik er wel meer mee.
Na Brazilië zelf nog vrijwilligerswerk doen of misschien na mijn studie geneeskunde een tijdje werken voor artsen zonder grenzen. Ik weet in ieder geval dat de ervaringen die ik tot nu toe gehad heb voor altijd een grote indruk op mij hebben gemaakt en dat ik ze voor geen goud had willen missen!

More contributions of WorldSupporter author: Chanel
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]