Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben 05-08-2013 tm 21-08-2013 naar Malawi geweest om vrijwilligerswerk te doen. Ik ben daar naar 3 projecten geweest: YODEP, Liyo en Chiyof. Dit was echt een geweldige ervaring voor mij!
Ik kijk er nog bijna elke dag op terug. Het land en de mensen daar zijn erg indrukwekkend op een positieve manier. Zeker voor herhaling vatbaar, ik zou graag terug willen! Bij YODEP heb ik een 'badkamer' gemaakt voor een oude vrouw, zij was aan het dementeren en werd buitengesloten door de communitie. Dit is iets wat wij haar konden schenken. Bij Liyo heb ik samen met andere mensen van het project een latrine verder uitgegraven en ik heb hier ook een middag met kinderen gespeeld. Bij Chiyof heb ik een oude vrouw haar kleren gewassen. Haar been zat in het gips en ze leefde in erg slechte omstandigheden. Die kleren zagen eruit alsof ze een jaar intensief gedragen zijn en nooit gewassen waren. Bij chiyof ging ik ook langs bij een man van over de 100. Hij vertelde tegen de projectleider in het Chichewa dat hij het geweldig vond dat wij langs zijn geweest. Hij haalde er fotos bij van eerdere vrijwilligers die langs zijn geweest en vroeg of wij ook een foto op wilde sturen. Dat ga ik ook met alle liefde doen. Komend jaar 09-08-2013 tm 24-08-2013 ga ik met Worldmapping naar Brazilië!
Experience & Leisure: 
Aangezien ik met Worldmapping naar Malawi ga, moet ik geld inzalemelen. Dat doe ik doormiddel van cakejes verkopen. Ik heb dat in een winkelcentrum en op school gedaan.
Ik vertel de mensen wat ik ga doen, waardoor zij mij willen sponseren en soms voor meer info naar de site gaan. Ik maak reclame voor worldmapping. Ik heb nu ook in de bouwhof in Zoetermeer gestaan. Ik heb hele leuke reacties gekregen. Hele mooie liedjes vind ik: Imagine - John Lennon On top of the world - Imagine Dragons Winn the world ft. Livingston - Till Brönner, Hugh Masekela
Learn & Develop: 
Op school hebben we elk jaar een goededoelendag. De onderbouw doet een sponserloop en in de bovenbouw levert ieder min. 5 euro in voor elk jaar een ander goed doel.
Dat levert natuurlijk aardig wat op! De school maakt ook reclame voor worldmapping. Elk jaar mogen de mensen van Worldmapping langskomen om hun verhaal te vertellen en mensen aan te moedigen ook mee te gaan.
Help & Change: 
Ik vind Tony Chocolonely en heel goed merk. Het is fairtrade chocolade met een hele goede smaak! Mijn chocolade cadeau met sinterklaas, waren vorig jaar allemaal van tony.
Bij mij in de beurt zit een wereldwinkel. Ik haar daar ook wel een iets. Het is een mooi idee dat de makers van de spullen die ik koop, er wel een eerlijke prijs voor hebben gekregen.
Work & Initiate: 
Ik heb in mijn zomervakantie dit jaar drie weken bij Cleanleasefortex gewerkt. Hier worden kleding, handdoeken, dekbedovertrekken enz. gewassen, gestreken, opgevouwen en klaargemaakt nog transport.
Cleanleasefortex is een duurzaam bedrijf. Zo worden bijvoorbeeld de verpakkingen van biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt, zo weinig mogelijk chemicaliën en zepen gebruikt wij het wassen, water wordt hergebruikt en er wordt geïnvesteerd in het vergroenen van het wagenpark. Super allemaal! Op dit moment werk in bij de Dirk. Dirk onderneemt ook duurzaam. Het houdt zich bezig met recyclen, energiebeleid en heeft een groot aantal fairtrade producten. Ook biologisch eten komt steeds meer aan de aandacht.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content