Millenniumdoel in Uganda!

De projecten waar wij zijn geweest (CEPO, FOHO, Bivamontuyo-Biva en PELIDO) zijn natuurlijk hele goede doelen in het prachtige land Uganda! Bij CEPO draait het er vooral om dat mensen zelf voor hun eigen voedsel gaan zorgen, en dat ze dus niet te afhankelijk zijn van anderen. Bij FOHO gaat het allemaal om straatkinderen. Die vangen ze daar overdag op, en zorgen voor wat inkomsten. Bivamontuyo-Biva zorgt voor ondervoedde kinderen. Zo zijn ze ook bezig met een pindakaas project, want in pindakaas zit alles wat een ondervoed kind nodig heeft! Bij PELIDO draait het helemaal om de community. Samenwerking is hier erg belangrijk.

Oftewel: hele goede doelen, en allemaal in Uganda!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.