Werken, voorbereidingen en geld inzamelen

Hallo allemaal!

Hier is hij dan, mijn allereerste reisverslag! Nu duurt het nog om precies te zijn 45 nachtjes voordat ik vertrek, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang!

Op dit moment ben ik hard en veel aan het werk om mijn reis naar Suriname te kunnen betalen. Gelukkig vind ik het werken erg leuk dus ik vind het helemaal niet erg om op deze wijze aan het geld te komen. Een nadeel van dit vele werken is dat ik nog niet heel veel tijd heb gehad om me druk bezig te houden met de voorbereidingen. Natuurlijk zijn de nodige dingen al gebeurd. Zo is mijn ticket geboekt, heb ik contact gelegd met andere meiden die ook in oktober vertrekken met activity international (Één meisje zit ook op dezelfde vlucht!), de nodige papieren zijn ingevuld, een afspraak bij de GGD voor de malariapillen is gemaakt en de nodige kleding en andere benodigdheden voor mijn verblijf in Paramaribo en de jungletocht die mij te wachten staat zijn gekocht.

Gelukkig ben ik de hele maand september vrij zodat ik me dan volledig op de voorbereidingen kan richten. Zo moet ik nog een visum regelen en nog een bezoekje brengen aan de tandarts zodat ik weet dat ik met gezonde tanden op reis ga =)

Verder ben ik op dit moment bezig om via de kerk geld in te zamelen zodat ik ook nog wat in materiële zin kan betekenen voor het project waar ik kom te werken. Ik weet nog niet zeker waar ik ga werken. Wel heb ik een top 3 gemaakt. Een organisatie in Suriname gaat nu kijken in welke van de 3 projecten ze nog een vrijwilliger nodig hebben in de tijd dat ik er ben. In dat project ga ik dan werken. Ik heb gekozen voor 2 wees/opvangtehuizen voor kinderen die besmet zijn met HIV of AIDS en een jongereninternaat die jongeren van het platteland begeleiden met het studeren in Paramaribo.
Omdat mijn reis en verblijf daar niet goedkoop is, hou ik zelf niet veel geld over om dit te kunnen doen. Om deze reden heb ik leden van de kerk gevraagd om geld te doneren. Ik hoop in Suriname van dit geld spullen te kopen die het project nodig heeft. Natuurlijk is elke cent meegenomen dus als je wat kan missen, laat het me weten!

Zodra ik weet in welk project ik kom te werken laat ik het nog weten en ik ga jullie met veel plezier op de hoogte houden van mijn reis!

Veel liefs, Leonie

Follow the author: leonie2708
More contributions of WorldSupporter author: leonie2708
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]